Podcast

[Danish] ArrowPodcast episode 002 og 003 er ude

Episode #2

Så har Arrow Blogger Board og jeg optaget en podcast igen. Denne gang er det blevet til en opsummering af VMworld. Hvad var nyt, hvad var godt og hvad fik vi tiden til at gå med. Denne gang er Kim Tholstorf fra VMware også med på podcasten og der bliver bland andet snakket om VMware Cloud on AWS, Wavefront and Horizon. Kim kommer også ind på spændende produkter som VMware AppDefense, som et et nyt sikkerhedsværktøj fra VMware.

Følgende deltager fra Arrow Blogger Board var med denne gang udover mig selv, Frank Brix Pedersen, Rasmus Haslund og Terkel Olsen. Derudover var som altid Liselotte Foverskov med som producer/tovholder og Karina Søndergaard Nielsen som vært.

 

Episode #3

Men ikke nok med det så har Liselotte været i studiet igen og fået optaget en ArrowPodcast omkring IT sikkerhed. Denne gang sammen med Peter Troels Brahe fra FortConsult og Annette Sønderup Jakobsen fra Arrow som vært.

Temaet er som nævn IT sikkerhed, mere specifik om hvordan man håndtere og klar gøres sig på et angreb eller at ens datacenter bliver kompromitteret, af hacker eller virus. Et meget spændende og alvorligt emne som dog også bringer smil frem på læben, når man hører nogle af de utallige eksempler på meget dårligt håndteret IT sikkerhed der findes rund omkring i verden. Så selv om dette måske ikke er direkte relateret til VMware, så kan der dog drages paralleller til mange af de produkter og løsninger som VMware har bragt på banen over de sidste mange år. Her tænker jeg selvfølgelig specielt på NSX og microsegmentering, men også på AppDefense som VMware lanceret på VMworld i år.

 

Alt i alt to spændende podcasts som du skulle tag og få hørt. Som altid er podcastene tilgængelige på flere platforme, senest kan jeg nævne er det nu også er muligt at hører dem via Sonos og TuneIn. Så nu skulle der ikke være flere undskyldninger for ikke at hører med. Podcastene er tilgængelige via iTunes, TuneIn (Sonos) eller RSS feed (MP3 til streaming eller download). God fornøjelse!

Arrow Podcast links:

iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/arrow-podcast/id1275494966?l=da&mt=2

RSS Feed: https://media.zencast.fm/arrow-podcast/rss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *